Activiteiten: sport en onspanningIn de omgeving van Klein Haksfoort hoeft u zich geen moment te vervelen, er zijn allerlei activiteiten te doen:

Kookworkshop: één van onze ‘huis’cateraars, Lekker Driebergen, verzorgt een inspirerende kookworkshop in onze keuken. Ook met streekproducten.

laser-kleiduivenschieten: een spannende activiteit, iedereen kan meedoen en bij ons op locatie mogelijk www.laser-kleiduivenschieten.nl

GPS-tochten: in de omgeving kunt u een GPS-tocht houden met uw groep.

Escaperoom: niet ver van onze boerderij is een spannende escaperoom : Opstand aan de linie (www.bijaaltje.nl)

Escapespel: Heibel in de keuken:Een uitdagend spel, gebaseerd op elementen uit de wereld van escaperooms en cluedo. (vanaf 10 personen)

Bouwen met bamboestokken:

Boerderijspelen en boerensport: voor nog meer buitengevoel zijn er diverse mogelijkheden.(www.bijaaltje.nl)

Klompenpaden: in de regio zijn veel klompenpaden. Dit zijn bewegwijzerde wandelpaden waarbij u letterlijk dwars door vee en veld loopt.
www.klompenpaden.nl

Schapendrijven: krijg op ludieke wijze inzicht in uw eigen gedrag en dat van uw team. De kudde schapen die gedreven wordt vormt hierin de spiegel. Afhankelijk van de doelstelling van uw bijeenkomst kunnen thema's als samenwerking, communicatie, leiderschap, rollen binnen een groep, passie en ambitie centraal staan. Met mooie metaforen legt u de link naar uw team. De workshop brengt u inzicht inspiratie, maar ook energie.

Hondenspiegelen: Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij je de kans krijgt om via het gedrag dat je oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op je iegen gedrag. Een buitengewoon oroginele manier om inzicht te krijgen in persoonlijke effectiviteit, of een heerlijk ontspannen uitje met collega's in de buitenlucht.

Solex rijden: een toer door de regio op de vernuftige brommertjes uit de jaren ’60 van de vorige eeuw... ontspannend!
Teambuilding? Er is ook een Team & Toursolextocht met uitdagende opdrachten en vraagstukken in het teken van onderlinge communicatie. Dit alles onder leiding van een professionele coach.(op aanvraag)

E-chopper tour: het duurzame alternatief voor een Solex-tour, rijden door de bossen en landerijen met een e-chopper!

Een bezoekje waard: 

De Pyramide van Austerlitz

Huis Doorn

Kasteel Amerongen, ook in cominatie met het tabaksmuseum

Stadswandelingen en rondvaarten in Amersfoort (www.amersfoortsegidsen.nl)