Vergaderen op de boerderij

Zoekt u een vergaderlocatie op de boerderij in de omgeving van Amersfoort, Utrecht, Midden-Nederland of De Veluwe? Bijvoorbeeld voor een meeting, heisessie, presentatie, brainstorm of om even in alle rust en privacy te vergaderen? Welkom op Klein Haksfoort in Maarsbergen. Midden tussen de weilanden vindt u een vergaderruimte mét mogelijkheid om te overnachten of extra activiteiten te organiseren. Ook voor trainingen, cursussen of workshops is onze locatie zeer geschikt.

Boerderij Klein Haksfoort ligt ‘in the middle of nowhere’, maar is toch zeer goed bereikbaar. U vindt ons op enkele minuten van de snelweg A12, maar bent toch helemaal in een stille, inspirerende omgeving waar koeien de enige nieuwsgierige blikken op u werpen.

We beschikken over twee vergaderruimten: één voor maximaal 14 en één voor maximaal 20 personen. Natuurlijk kunt u ze ook beide boeken. De ruimtes zijn voorzien van alle faciliteiten en gemakken: internetaansluiting, wifi, beamer en flipover staan voor u klaar. Er is volop gratis parkeerruimte. Openbaar vervoer: NS-Station Maarn ligt op ongeveer 3 kilometer.

Vergaderen en overnachten? Dat kan ook. Klein Haksfoort beschikt over 12 slaapkamers(met eigen sanitair) met in totaal 27 slaapplaatsen. Catering kunt u zelf verzorgen, maar ook één van onze ‘huis’cateraars inschakelen voor lunch, barbecue of buffet. In de directe omgeving zijn veel mogelijkheden voor ontspannende activiteiten. Ook is het mogelijk om in onze keuken een kookworkshop te volgen.

Wat anderen zeggen...
"Geweldige locatie! Mijn complimenten!" Ton Wenting Manager HR Jysk Nederland