Groepsaccommodatie voor kleine en grote groepen


Week, weekend of midweek op pad met familie, vrienden of collega’s? Voor een reünie, jaarlijks uitje of gewoon een weekendje weg? Welkom op Klein Haksfoort in Maarsbergen, hét groepsverblijf voor kleinere en grote groepen tot liefst 21 deelnemers. Midden tussen de weilanden vindt u – op een monumentale boerderij – een prachtig verbouwde groepsruimte 7 slaapkamers. Voorzien van keuken en hoogwaardig sanitair op iedere slaapkamer. Klein Haksfoort ligt niet al te ver van Utrecht, Amersfoort of De Veluwe en is via de A12 en NS-station Maarn voor iedereen goed bereikbaar.


In onze groepsaccommodatie bent u écht midden in de natuur. De jachtige wereld is mijlenver weg, alleen koeien en fluitende vogels doorbreken de stilte. Voor groepen met volwassenen en kinderen is het helemaal ideaal: voor de kleintjes is er van alles te doen en te beleven. Speeltoestellen, speelveld, skelters... het staat allemaal klaar voor uren veilig speelplezier. Omdat u beschikt over een eigen professionele keuken is zelf koken wel zo gezellig. De open hooiberg nodigt uit om de barbecue (te huur) aan te steken. Maar het mooist is misschien wel het weidse uitzicht vanuit de woonkamer op de groene natuur.


De directe omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen of deelnemen aan één van de sportieve en ontspannende activiteiten. Wilt u helemaal verwend worden? Onze ‘huis’cateraars kunnen in overleg een lunch, barbecue, buffet of kookworkshop verzorgen.


Wat anderen zeggen...
"Mooi huis op een fantastische plek!" Fam. Voogd
"Super locatie en een mooi huis. Van alle gemakken voorzien." Fam. Bouhuijzen
"Blij verrast met mooie locatie en inrichting." Fam. Reesink